Werkgevers in logistiek

Met de terugkeer van de groei in volume is de Logistieke branche koploper in onze economie. Met deze groei komt echter niet automatisch prijsherstel tot stand en zijn rendementen dus nog steeds sterk afhankelijk van de operationele efficiency en inzet van mensen en middelen.

De uitdaging zit hem in steeds wisselende volumes en planning / forcasting. Effectieve inzet van arbeid wordt hierin steeds belangrijker.

Wij zijn experts in (inter-) nationale arbeid in de logistieke sector. Met een grote en bekende klantenkring bewijzen we dagelijks onze kunde. Productiviteit verhoging, retentie, training en output performance zijn de meest succesvolle ingrediënten van de inzet van onze medewerkers.

We hanteren “best practices” voor onze klanten en indien gewenst ontwikkelen we samen met u maatwerk. Probeer ons.

FluxEU is NBBU lid en SNA /  NEN gecertificeerd.

Dankzij ons (internationale) netwerk en gedegen kennis van zaken, zowel in de logistieke branche als in arbeidsvraagstukken, zijn we in staat diverse oplossingen en werkwijzen te implementeren die het mogelijk maken uw positie en winstgevendheid in de keten te versterken.

FluxEU is via haar payroll organisatie ( NBBU ) volledig SNA gecertificeerd. Ondernemingen die het SNA keurmerk mogen voeren voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm.

FluxEU – logistic energy !